Biznis

Zenicatrans – prevoz putnika isčekuje licencu u ponedjeljak, za sada uspješno prekinuta agonija gradskog javnog prijevoznika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenicatrans – prevoz putnika isčekuje licencu u ponedjeljak, za sada uspješno prekinuta agonija gradskog javnog prijevoznika – Zenicatrans prevoz putnika je predao svu potrebnu dokumentaciju i izdavanje licence za obavljanje javnog prijevoza se očekuje u ponedjeljak, čime će, bar za sada, biti prekinuta agonija gradskog autoprijevozničkog preduzeća sa 170 radnika.

Kako saznaje Zenicablog, prikupljena je sva potrebna dokumentacija, među kojom i najbitnija potvrda iz Porezne uprave FBIH, čije kopije objavljuje naš portal, te bi se sa prvim danima naredne sedmice i godine trebala konačno zaustaviti praksa “skidanja tablica” sa vozila zbog nepoštivanja propisa koji nalaže posjedovanje Licence za odvijanje prijevozničke djelatnosti,a  koja je istekla Zenicatransu – prevozu putnika, te nije mogla biti obnovljena zbog poreznog duga koji je sada reprogramiran.

Na aktuelnom menadžmentu i Nadzornom odboru je da osiguraju da preduzeće redovno izmiruje prispjele obaveze, te time ne ugrozi licencu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno