Biznis

Kakanjski Synergy Soft i zenički ProComp pokreću softversko-hardversku sinergiju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kakanjski Synergy Soft i zenički ProComp pokreću softversko-hardversku sinergiju – Kakanjska startup firma Synergy Soft d.o.o. i renomirana zenička firma ProComp d.o.o. pokreću saradnju u zajedničkom nastupu na tržištu objedinjujući softversko-hardversku ponudu za domaće i međunarodne klijente.

Uz razvoj kvalitetne softverske platforme, veoma bitan segment optimizacije funkcionalnosti online alata je svakako hardver na kojem će se izvršavati sve softverske aktivnosti.

U cilju što kvalitetnije usluge i ponude prema klijentima, partnerske firme Synergy Soft i ProComp su osigurale sve neophodne pogodnosti koje će zasigurno svim klijentima unaprijediti i modernizirati poslovne procese.

Podrška prema klijentima i razvoj samog softvera sada dolazi u novoj dimenziji koja krajnjim kupcima i zajedničkim klijentima nudi paket usluge razvoja softvera, nabavke opreme i usluga servisa uz redovno održavanje, tehničko savjetovanje, kao i intervencije na adresi klijenta što jedinstvenu ponudu softversko-hardverskog partnerstva predstavlja u vidu prave sinergije, odnosno zajedničkog rada.

Prema riječima menadžmenta Synergy Soft-a i ProComp-a, sinergijski efekat saradnje je usmjeren na ekspeditivnost u razvoju i kvalitetu isporuke prema zajedničkim klijentima, uz maksimalnu projektnu podršku.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno