Rukomet

Zeničanke prve u Banjoj Luci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle sedmice, u okviru velikog međunarodnog turnira “ORKA Tournaments”, djevojke iz škole rukometa “Čelik Junior” pod vodstvom trenerice Afrodite Zeljko, boravile su u Banjaluci pet dana, te odigrale veliki broj utakmica.

Po dolasku u Banja Luku prva utakmica Zeničanki je bila protiv favorizirane slovenske Izole. U prvom dijelu susreta bolja je bila Izola, međutim kasnije su djevojke iz “Čelik Juniora” rezultatski sustigle, te pred kraj susreta prestigle Slovenke. Pobjeda protiv snažne Izole bila je uvertira u pobjede koje su uslijedile.

Naime, na turniru u Banjaluci, a koji vrijedi za jedan od najjačih regionalnih turnira, djevojke škole rukometa “Čelik Junior” osvojile su prvo mjesto upisavši sve pobjede.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Zeljko Vana, polaznica škole rukometa “Čelik Junior”.

Djevojke iz škole rukometa “Čelik Junior” ovog ljeta očekuje mnogo međunarodnih utakmica na turnirima u Zenici, Beogradu i Međugorju, te se nadamo da će ‘zlatne’ djevojke ponoviti uspjeh iz Banja Luke.

10660079 903221346372959 6574501489736543858 n



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno