Zločini

Zeničanka sjekirom oštetila Audi, policiji tokom intervencije priznala da ima revolver

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Zenici je sinoć u 21:50 sati došlo do incidenta koji je rezultirao izvršenjem krivičnih djela “Oštećenje tuđe stvari” i “Nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”. Incident je izazvala D.Z. (rođen 1979. godine) iz Zenice.

Prema dostupnim informacijama, D.Z. je u ulici ZAVNOBiH-a, koristeći hladno oružje, konkretno metalnu sjekiru, prouzrokovala ozbiljnu štetu putničkom motornom vozilu marke “Audi”, koje je vlasništvo N.A. iz Zenice.

Odmah nakon događaja, policija je pozvana na mjesto incidenta, a D.Z. je tokom intervencije priznala da u svojoj kući neovlašteno posjeduje vatreno oružje u obliku revolvera.

Policija je preduzela hitne mjere i odmah preuzela vatreno oružje koje je D.Z. ilegalno držala u svojoj kući. Nakon ove akcije, D.Z. je lišena slobode i prevezen na policijsku stanicu radi daljnjeg postupka.

O svim dešavanjima obaviješten je dežurni tužilac, koji je naložio da se protiv osumnjičene pokrene kriminalistička obrada. Detaljna istraga će utvrditi sve okolnosti i motive ovog incidenta, dok će pravosudni organi nastaviti sa procesuiranjem slučaja prema zakonu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno