Ljudi

Zeničanka Maja Hadžiselimović učesnica konferencije ”Power to transform” u Zagrebu – uspješne žene o svojim najvećim transformativnim trenucima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Maja Hadžiselimović učesnica konferencije ”Power to transform” u Zagrebu – uspješne žene o svojim najvećim transformativnim trenucima –  Naša sugrađanka Maja Hadžiselimović učestvuje na internacionalnom skupu, kojeg organizuje Lean In Zagreb s ciljem osnaživanja žena u poslovanju – konferenciju “Power to transform”  organiziraju u saradnji s Professional Women’s Network Hrvatska.

U petak 22. marta u 15:30 u Kaptol Boutique Cinema, biće organizirana Lean In Zagreb konferencija “Power to transform” koja ima namjeru potaknuti i ohrabriti na vlastite promjene, bilo privatne ili poslovne; koja će dame osnažiti da konačno krenu u realizaciju svih onih ideja, malih ili velikih – koje možda predugo čuvate za trenutak “kada budete spremni”.

Na Lean In konferenciji “Power to transform” s svoje najvažnije životne transformativne trenutke podijeliti jedne od najuspješnijih žena hrvatskog i svjetskog biznisa, poduzetništva, medija i techa.

Maja Hadžiselimović je Zeničanka s trenutnom adresom u Minhenu (München). Maja je inženjerka robotike koja je posebno zaljubljena u razvoj industrijskog egzoskeleta i implementaciju robota u autoindustriji zahvaljujući čemu je radila u Kini na projektu za automobilski div BMW, ali i na različitim projektima u Njemačkoj i Americi.

Ostale učesnice su:
Jadranka Sloković, jedna od najuspješnijih i najmoćnijih hrvatskih advokatica.
Slovakinja Barbora Paulovic Deckerova od košarkašice do jedne od najuspješnijih IBM-ovih liderica i direktorica.
Maja Grakalić, UX & Motion Graphic Designer koja trenutno radi na BBC-u u Londonu.
Ivana Conjar, MBA, voditeljica je poslovnog razvoja e-Leadership MBA studijskih programa na Visokom Učilištu ALGEBRA.
Sanja Hrvojević Beganović, bivša novinarka koja je sada direktorica tvrtke Saab u Hrvatskoj i direktorica marketinga i prodaje za Centralnu i Jugoistočnu Europu – jedna od rijetkih žena u industriji teškog naoružanja.
Ivana Urem Marohnić je nakon 15 godina uspješnu karijeru u jednoj korporaciji i otvorila danas jednu od najpoznatijih pekarnica u Zagrebu – Korica.
Ella Dvornik – jedna od najuspješnijih hrvatskih influencerica ali i poduzetnica.
Nana Nadarević, PR menadžerica MAC Cosmetics za Hrvatsku i Srbiju.

Konferenciju vodi Katarina Moškatelo, freelancer.
Petak 22. marta u 15:30 u Kaptol Boutique Cinema Zagreb!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno