Posuđeno

Zeničanka koja živi u Makarskoj osigurala lijek kojeg nema u BiH za dječaka u KBZ

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Zrinka koja živi u Makarskoj osigurala lijek za liječenje malenog Zeničanina – Na adresu redakcije portala N24 stigla je lijepa priča koju im šalje prijatelj bolesnog dječaka iz Zenice. Priču su odlučili podijeliti u cijelosti, a mi je prenosimo, jer nam je autentičnost potvrdio sugrađanin koji je bio uključen u povezivanje osoba i rješenje problema. .

“Bili smo u potrazi za jednim lijekom koji je bio neophodan za malenog dječaka. Inače, toga lijeka nema nigdje u BiH. Priča je nekako došla do jedne predivne gospođe, koja je poduzela sve što je trebalo, nabavila taj lijek i poslala ga u bolnicu u Zenicu.

Naime, radi se o Zrinki Nuić koja je rodom iz Zenice, kako kažu prava Bosanka, a živi u Makarskoj i radi u tamošnjem osiguravajućem društvu. Također, neizostavno je spomenuti i dr. Samiru Hrvanović, rodom iz Zenice, koja je zajedno sa gospođom Zrinkom pomogla u potrazi za lijekom.

Sigurno smo da još uvijek postoje ljudi koji su spremni pomoći, kao što je to u ovom slučaju bila Zrinka. Malenom dječaku želimo brzo ozdravljenje!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno