Košarka

Zeničanka Hena Spahić prelazi u sarajevski Play off

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Hena Spahić prelazi u sarajevski Play off – Mlada košarkašica, Zeničanka Hena Spahić, već sa 15 godina, postaje članica najboljeg košarkaškog kluba trenutno u BiH, sarajevskog ŽKK Play off. Naime, ova mlada košarkašica, nakon što je napustila KK Kengur iz Zenice, pola sezone je provela u ŽKK Tešanj, gdje je pokazala sav svoj raskošni talenat.

To nije promaklo ljudima iz sarajevskog Play Offa, tako da će Spahićka naredne tri godine nositi dres aktuelnog prvaka BiH. Iz ŽKK Tešanj sa ponosom obavještavaju javnost:

-Sa velikim ponosom vas obavještavamo da vizija našeg kluba o Tešnju kao regionalnom košarkaškom centru i rasadniku dobrih košarkašica i košarkaša polako ali sigurno postaje stvarnost. Naime, prošlogodišnje pojačanje ŽKK Tešanj, Zeničanka Hena Spahić će već sa 15 godina postati članica jednog od najboljih košarkaških klubova u BiH. Naša mlada košarkašica je u svim takmičenjima i na turnirima gdje je ŽKK Tešanj nastupao, pokazala svoj raskošan talenat, a što nije moglo promaći ljudima iz sarajevskog Play Offa  i jednom od selektora reprezentacije BiH, Goranu Loji, tako da će Spahićka naredne tri godine nositi dres aktuelnog prvaka BiH. Želimo joj puno sreće i sportskih uspjeha u novom klubu-, saopšteno je iz Uprave i od trenera ŽKK Tešanj.

I sportska redakcija Zenicabloga želi mladoj Heni Spahić mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u sportskoj karijeri.

E.Imamović; Foto: Facebook stranica ŽKK Tešanj



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno