Zločini

Zeničanin napadnut i povrijeđen u Neumu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Muškarac iz Zenice u Neumu je u ponedjeljak navečer zadobio tjelesne povrede nakon što ga je ne nepoznata osoba napala zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, saznaje Bljesak.info iz MUP-a HNK-a.

Kako saznajemo, M.K. (37) iz Zenice, koji je privremeno nastanjen u Neumu prijavio je da ga je poviše odmarališta “Pliva Jajce” u Neumu u mraku s leđa napala nepoznata osoba zadavši mu udarac u predjelu potiljka glave, a zatim ga oštrim predmetom zaparala u predijelu leđa.

Nakon toga M.K. je pao na pod i nakratko izgubio svijest. Istom je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja Neum gdje je dežurni liječnik konstatirao lake tjelesne povrede.

S događajem je upoznat nadležni tužitelj, izvršen je uviđaj te je upoznata kriminalistička policija.

Čitateljica iz Neuma se javila govoreći o konkretnom slučaju od ponedjeljka, te navodeći kako u blizini Parkinga u Neumu učestalo događaju incidenti.

– Ovo više nije normalno, svaki dan policija dolazi. Niko ništa ne poduzima ni policija ni inspekcija ni niko, općina… U ponedjeljak je dijete od 14 godina ubolo muškarca, napisala je čitateljica između ostalog u poruci koja je stigla u inbox portala Bljesak. info.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno