Sudske klupe

Zeničanin krao alkoholna pića, uhapšen, pa pušten na slobodu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin krao alkoholna pića – Osoba inicijala M.M. zatečena je prilikom krađe alkoholnih pića iz podrumske prostorije u ulici Gravrila Principa u Kneževu.

Naime, Policijskoj stanici Kneževo u subotu oko 05,15 časova, prijavljeno je da je u spomenutoj ulici, nepoznati izvršilac izvršio krivično djelo u benzinsku pumpu, odakle je otuđio alkoholna pića.

Postupanjem po zaprimljenoj prijavi i brzom reakcijom policijskih službenika na terenu, zatečen je i lišen slobode M.M. u podrumu stambene zgrade, za vrijeme vršenja krivičnog djela.

Kod njega su pronađeni i uz potvrdu oduzeti predmeti koji potiču iz krivičnog djela (razne vrste alata, alkoholno piće i odjevni predmeti), koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Nakon završene kriminalističke obrade, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Banja Luka, lice je otpušteno na slobodu.

N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno