Košarka

Zeničanin Faruk Duvnjak predstavlja BiH na NBA i FIBA kampu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U poljskom gradu Wroclavu će od 25. do 28. augusta će biti 20. izdanje kampa “Košarka bez granica”  čiji su organizatori NBA, FIBA i košarkaška federacija Poljske. Posebno značajno za bh. košarku je što će imati dvojicu predstavnika, a to su Faruk Duvnjak i Vasilije Kuridža članovi Igokee.

BWB Europe 2023 u Wroclavu okupit će najbolje mlade igrače iz cijele Evrope kako bi učili direktno od sadašnjih i bivših FIBA, NBA i WNBA igrača, legendi i trenera. Ovaj prestižni kamp je pomogao da se razviju neki od najboljih muških i ženskih košarkaša i košarkašica iz Evrope. BWB Europe 2023 će podržati Nike, globalni partner BWB-a od 2002. godine, koji će učesnike opremiti Nike odjećom i obućom.

Neki od učesnika ovog prestižno kampa bili su igrači: Danilo Gallinari (Washington Wizards; Italija; BWB Europe 2003), Killian Hayes (Detroit Pistons; Francuska; BWB Europe 2018 i BWB Global 2019), Dario Šarić (Golden State Warriors; Hrvatska; BWB Europe 2010) i Jonas Valanciunas (New Orleans Pelicans; Litvanija; BWB Europe).

Autor: N.S. bhbasket.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno