Rukomet

Zeničanin debitant u reprezentaciji BiH poslao poruku razočaranim navijačima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Golman reprezentacije BiH Harun Hodžić govorio je za medije nakon poraza Zmajeva od Gruzije u posljednjem meču Evropskog prvenstva.

Mladi golman je debitovao u prvom poluvremenu i ispunio očekivanja. Imao je četiri odbrane, ali nakon kraja susreta nije krio razočarenje rezultatom.

“Očekivano ili neočekivano, nismo dali ono što smo spremili za danas. Imali smo plus šest, nismo znali iskoristiti tu prednosti i dovesti utakmicu do kraja. Jednostavno ne mogu da vjerujem da smo prosuli šansu za prvom pobjedom, razočarenje je veliko.”

Hodžić se potom osvrnuo na svoj debi u dresu nacionalne selekcije.

“Fantastičan osjećaj je nositi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ovo je moja prva utakmica za reprezentaciju, žao mi je što nije završila pobjedom, nadam se da ću i u budućnosti pomoći reprezentaciji.”

Za kraj se Hodžić izvinio navijačima za predstave na ovom Evropskom prvenstvu.

“Izvinjavam se ovim putem navijačima, nismo opravdali očekivanja, ni nas ni cijele nacije. Zahvaljujem se još jednom navijačima, otišli su i ja ih razumijem”, rekao je Hodžić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno