Zabava

Zeničanin Adis Škaljo snima novu pjesmu sa Almirom Ajanovićem

Zeničanin Adis Škaljo snima novu pjesmu sa Almirom Ajanovićem – Adis Škaljo zajedno sa svojim saradnicima posljednjih mjeseci vrijedno priprema nove pjesme. Pjevač je zadovoljan kako je publika prihvatila njegov aktuelni singl „Pusti me“, za koji je tekst i muziku uradio Dino Muharemović, dok su aranžman i mastering djelo Mahira Sarihodžića i Borjana Miloševića. Škaljo će publiku uskoro iznenaditi novom pjesmom.

– Prošlo je više od 12 mjeseci od kada sam objavio „Pusti me“, i sada je vrijeme za nešto novo. U pregovorima sam sa dosta autora, a prvo ću objaviti kompoziciju koja je djelo Almira Ajanovića i Tempo Produkcije. Napravio sam malo dužu pauzu zbog velikog broja nastupa širom Evrope. Ni sam ne znam gdje sam sve svirao. Ovaj vikend družićemo se sa publikom na olimpijskoj ljepotici Jahorini. Zajedno sa mojim bendom, koji čine Mišo Ćirko, Bruno Mišanović, Davor Maraus i Kerim Džaka, napraviću pravi dernek za sve posjetioce kluba Lavina – kaže Adis Škaljo.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: