Zabava

VIDEO: Predstavljamo najavu za napeti triler “LOV”

VIDEO: Predstavljamo najavu za napeti triler “LOV” – Zadovoljstvo nam je je u ime distributerske kuće Una film predstaviti vam kino najavu za napeti i zastrašujući akcioni triler LOV (THE HUNT) koji u BH kina dolazi 9. aprila 2020. godine

Blumhouse Productions predstavlja zastrašujuću i napetu priču čija je radnja smještena u modernoj Americi, prilično sličnu svijetu koji sada poznajemo.

Trailer pogledajte na linku:

Dvanaest potpunih stranaca budi se na proplanku. Ne znaju gdje se nalaze niti kako su tu dospjeli. Ne znaju da su odabrani… za vrlo specifičnu svrhu… LOV.

U sjenci mračne internet zavjere, grupa odabranih sastaje se po prvi put u zabačenoj Plemenskoj Kući, kako bi lovili ljude, iz sporta. Ali njihov plan uskoro će biti izbačen iz kolosijeka, jer jedna od onih koji su plijen, Kristal (Betty Gilpin), poznaje bolje igru lovaca nego oni sami. Igru okreće ka lovcima, ubijajući ih jednog po jednog, dok pronalazi svoj put ka misterioznoj ženi (Hilary Swank, dvostruka dobitnica Oskara) koja je u centru svega toga.

Jason Blum, producent filma “Bježi!” i Damon Lindelof, koautor serija “Ostavljeni” i “Izgubljeni” donose nam novi misteriozni socijalni triler.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: