Nogomet

Zeničani oslabljeni protiv Borca: tri igrača nisu registrovana za prvo kolo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničani oslabljeni protiv Borca: tri igrača nisu registrovana za prvo kolo – Nogometaši Čelika u nedjelju će u okviru 1.kola Premijer lige gostovati u Banja Luci kod ekipe Borca. Zeničani u novu sezonu ulaze s potpuno novom ekipom, koja je sastavljena od mladih igrača, te domaćih koji su nastupali po drugim klubovima u nižim rangovima. Ekipa s Bilinog Polja sigurno će se i narednu sezonu boriti za opstanak u Premijer ligi, a hoće li uspjeti da izbore cilj, vidjet ćemo na kraju sezone.

Pred stručnim štabom je težak zadatak da s limitiranom i mladom ekipom pokuša napraviti čudo, ipak poznajući trenerske kvalitete Kemala Hafizovića, koji je po ko zna koji put sjeo na užarenu klupu Čelika, nije isključeno da crno-crveni pomrse račune mnogim ekipama.

Već u prvoj utakmici sezone Čelik će biti lišen usluga trojice igrača, prvi golman Matej Marković koji je oduševio odbranama na turniru u Vitezu nije registrovan za prvo kolo, kao ni sjajni German Kuoadio, o kojem je šef struke proteklih dana govorio da je najveće pojačanje kluba. Treći igrač koji neće moći nastupiti protiv Borca je veznjak Bernard Imamović, kojem certifikat nije stigao iz Hrvatske.

Tako će Čelik već u prvom kolu protiv veoma jakog i dobro ojačanog Borca biti lišeni usluga trojice igrača, koji su trebali početi utakmicu od prve minute. Biće zanimljivo vidjeti, na koji način će stručni štab pokušati nadoknaditi izostanak ove trojice igrača.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno