Kultura

ZENICA: Poznat novi datum predstave Tarika Filipovića “Sex i glad” – doktor za one stvari

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon bh premijere i rasprodanih dvorana u Vitezu, Jajcu, Mostaru i Vitezu došlo je vrijeme i za Sarajevsku premijeru predstave Tarika Filipovića “Sex i glad” – doktor za one stvari.

Sarajevska publika u ovoj odličnoj komediji moći će uživati u petak 10.11.2022..od 20 sati u velikoj dvorani BKC-a u Sarajevu. Ulaznice potražite na blagajni BKC-a i na prodajnim mjestima sustava Kupikartu.ba.

Dan kasnije Tarik ponovno dolazi u svoju Zenicu, gdje će odigrati još jednu predstavu za koju se traži karta više i koja je u Zenici bila rasprodana deset dana prije održavanja. Predstava u Zenici odigrat će se na daskama BNP-a 11.11. s početkom u 20 sati, a ulaznice potražite na blagajni BNP-a i sustavu kupikartu.ba..

Nova monokomedija Tarika Filipovića

Riječ je o predstavi Tarika Filipovića, u kojoj glavnu ulogu ima upravo Filipović. Redatelj je Mario Kovač, a sve skupa to čini ekipu koja voli dobro nasmijati publiku začinjenim humorom.

Tko je doktor Udo­ Špricnmaher?

Predstava ”Sex i glad” uz nastavak ”Doktor za one stvari” govori o doktoru seksologije, profesoru i playboyu imena Udo­ Špricnmaher, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Filipović. U najavi pišu da će ova predstava publiku na kratko odvesti na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. U ovoj predstavi publika će imati priliku upoznati i/ili prepoznati najrazličitije vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, kao i fenomene poput cyber seksa, chem seksa ili, na primjer, roll playa… Koliko god živimo u hiperseksualiziranom svijetu, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Predstava ”Sex i glad” upravo pokušava detabuizirati ovo neizostavno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. A Tarik je dokazani doktor za naše nevolje i mrzovolje. Autori ovom predstavom ne žele nikoga uvrijediti, a nadaju se da će se svidjeti i konzervativnijoj publici.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno