Zenica

Zenica ostala bez još jednog mladog života, Aldin Imamović počinio samoubistvo u Peharama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica ostala bez još jednog mladog života, Aldin Imamović počinio samoubistvo u Peharama – Zenica je jutros ostala bez još jednog mladog života, mladog sugrađanina na početku treće decenije svog života. Kako su nam potvrdili rodbina i prijatelji, naš sugrađanin Aldin Imamović počinio je samoubistvo u garaži porodičnog posjeda u Peharama.

Mladić, kojeg su mnogi Zeničani znali kao vedrog, uvijek raspoloženog i spremnog na druženje, ali prije svega kao bajkera i zaljubljenika u motocikle, napustio nas je, šokirajući prije svih porodicu, rodbinu i prijatelje, koji kažu da nije, barem javno, pokazivao ikakve ni najmanje nakane za takav čin, niti je poznato zbog čega se odlučio da počini samoubistvo .

  • Druže Aldine, bio si momak za primjer, Zenica te nikad zaboravit neće! Da ti dragi Allah podari viječni rahmet i lijepi Džennet, a tvojoj porodici da da snagu i sabura u ovim teškim trenutcima, jedna je od poruka, dok je njegov prijatelj Damir naveo Zenica je ostala bez najboljeg bajkera. Da ti dragi Allah podari džennet, a porodici sabura.

Njegovi prijatelji iz grada, ali i drugi koji su ga poznavali, izražavali na svojim, ali i njegovom FB profilu, javno nevjericu i tugu, jer nas je iznenada sve nas napustio.

Pokušaji novinara da saznaju koliko mladih Zeničana godišnje podignu ruku na sebe, nije urodio plodom, jer se takva evidencija, barem kako je zvanično saopćeno, ne vodi u odnosu na dob osobe koja počini samoubistvo.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno