Zabava

ZENICA OKA MOG – 19.03. u 19.30 – karte od srijede u pretprodaji putem online platforme

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Lokalni, unikatni projekt „ZENICA OKA MOG“ je koncert posvećen zeničkoj muzičkoj sceni i zamišljen je kao svojevrsni rock vremeplov.

Producent Tomislav Kašljević, inače Zeničanin sa zagrebačkom adresom osmislio je ovaj koncert koji će biti prožet silnim emocijama i namjenjen je gledateljima širom svijeta koji će moći uživati u ovom događaju putem virtualnog prijenosa 19.3.2021.g. s početkom u 19.30 sati. Koncert će se održati u dvorani Bosanskog Narodnog Pozorišta Zenica i prvi je virtualni koncert ovakve vrste u široj regiji.

Pop i rock veterani Zenice, legendarni gitarist i pjevač Nedžad Čamdžić Džadžo, akustičar Hisam Hiso Jusufović, grupe Nemoguće vruće, Gong i Taxi Band, te Omladinski hor Zenica i dirigent Milenko Karović svojim setovima evocirati će romantične muzičke šezdesete, dinamične sedamdesete i zlatne osamdesete.

Voditelj je zenički radijski novinar-voditelj, veteran Josip Dujmović, a specijalni gost je Tarik Filipović, najuspješniji i najpopularniji Zeničanin u regionalnom televizijskom i glumačkom svijetu.

Virtualne ulaznice od 3.2.2021.g. moći će se kupiti on line na portalu ENTRIO.HR po cijeni od 10 eura do 5.3., a poslije tog datuma pa do koncerta cijena ulaznice će biti 15 eura.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno