Zabava

VIDEO: Romantična komedija “Previše lično” u kinima od 4. februara

VIDEO: Romantična komedija “Previše lično” u kinima od 4. februara- Veliko mi je zadovoljstvo da vas obavijestimo da romantična komedija “PREVIŠE LIČNO” u naša kina stiže 4. februara.

Sjajnu glumačku ekipu čine Branislav Trifunović, Janko Popović Volarić, Predrag Miki Manojlović, Eliška Balzerova (Eliška Balzerová), Tatijana Dikova (Tatiana Dyková), Petra Hžrebičkova (Petra Hřebíčková), Luboš Kostelni (Ľuboš Kostelný), Marijan Mitaš (Marián Mitaš).

PREVIŠE LIČNO je film o ljubavi, u kojem se svi mogu prepoznati. Tri tople priče, ispričane na duhovit i iskren način, uljepšat će vam veče,
možda donijeti neku novu ljubav ili probuditi onu davno zaboravljenu. Ovo je film poslije kojeg ćete se svi osjećati bolje i zato ne propustite da ga pogledate na velikom platnu vašeg omiljenog kina.

Simpatičan, emotivan i životan, film PREVIŠE LIČNO snimljen je prema istoimenoj knjizi, bestseleru književnice Evite Tvardzik Urbaníkove, a
režiju potpisuje Marta Ferencova. Film govori o tri žene koje se poznaju ili upoznaju. Ujedinjuje ih prijateljstvo, muškarac i mala petogodišnja devojčica.

Simona (Tatiana Dyková) obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija (Petra Hřebíčková) ljubav nalazi u udovcu s kćerkicom i predanom bakom. A Eva (Eliška Balzerová), iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.

Nasmijana, ponekad dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na zemlji. Tako je  ponekad malo dovoljno da se
iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade dijelova. Film o ljubavi prema muškarcima, prema djeci, prema sebi, o odgovornosti za one koje volimo i za one koji su ih voljeli prije nas. Film u kojem se svi  mogu pronaći. Tri divne žene. Tri oblika ljubavi. Tri priče o radosti i bolu, sreći i tuzi …

Češkom ženskom trojcu u glavnim ulogama – Eliška Balzerová, Tatijana Dikova i Petra Hžrebíčkova – pridružili su se slovački glumci Luboš Kostelni i Marijan Mitaš, hrvatski Janko Popović Volarić i srpski glumci Branislav Trifunović i Predrag Manojlović.

Trejler filma možete pogledati na sljedećem linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: