Ostali sportovi

Zenica domaćin 23. Ha Se Karate Kupa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenica domaćin 23. Ha Se Karate Kupa – U organizaciji kluba Ha Se Karate Do Zenica će se u nedjelju, 22. maja održati se 23. HA SE KARATE KUP koji svake godine okupi oko 500 učesnika iz BiH i zemalja iz bližeg okruženja.

Po kvalitetu, organizaciji i brojnosti učesnika naš kup je u vrhu organizacije turnira u BiH i šire, a ujedno je i najstarije takmičenje u karateu u BiH.

Konkurencija je velika pa medalja sa ovog takmičenja dobija na vrijednosti. Ove godine kup organizujemo u sportskoj dvorani na Bilmišću Zenica, a očekujemo učešće desetak klubova iz BiH sa oko 150 takmičara. Takmičenja u katama počinju u 10,00 a planirani završetak takmičenja je u 16,00 časova.

Sponzori 23.HA SE KARATE KUPA su BH TELECOM Zenica, ZE DO Kanton. Grad Zenica, ALMY D.O.O., SRDA D.O.O. Zenica i EKOR KOMERC D.O.O.

PRESS SLUŽBA KLUBA HA SE KARATE DO



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno