Info

Zenica danas najtopliji grad u BiH, kakvo nas vrijeme očekuje sutra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Bosni i Hercegovini danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u sjeverozapadnim područjima registrovana je i slaba kiša.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Bihać i Livno 8, Sokolac i Stolac 11, Bugojno, Drvar, Ivan Sedlo i Mostar 13, Neum, Široki Brijeg i Trebinje 14, Srebrenica 15, Banja Luka, Bijeljina, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 16, Doboj, Prijedor i Zvornik 17, Zenica 18 stepeni.

Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima, ponegdje praćeni grmljavinom. Na planina se očekuje i slab snijeg. Prema kraju dana ili tokom noći postupan prestanak padavina. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 6 do 13 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno