Zenica

Zenica.ba nije više hakirana, ali…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zvanična stranica Grada Zenice nije više hakirana i može joj se pristupiti, nakon što su joj naslovnu stranicu blokirali “zaslužni” hakeri iz Alabinije koji sebe nazivaju “Kosova Warriors Group KWG”. Oni su na web adresi www.zenica.ba ostavili poruku da “nemaju ništa protiv Bosanaca, nego samo žele ukazati na nesiguran server i zastarjelu verziju programa uz pomoć kojeg funkcionira sajt Grada Zenice.

Ono što je interesantno da nisu željeli onemogućiti potpuno pristup, pa su ostavili i kratku političku poruku, te objasnili da se informacijama sa stranice ipak može pristupiti ako se adresi doda “index.php” na kraju. Nakon što su sinoć administraivci Gradske uprave reagovali na ovaj potez hakera i omogućili neometan pristup sajtu Grada ostalo je nešto interesantno – uz naziv Zenica u “tabu” stoji GRB KOSOVA 🙂

ScreenShffot001



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno