Info

Željeznice FBiH u subotu uvode četiri kompozicije „BH voza“ prema jugu

Željeznice FBiH u subotu uvode četiri kompozicije „BH voza“ prema jugu  – Željeznice FBiH su odlučile da zbog velikog interesa putnika, 16. 09. (subota) 2017.godine uvedu i treću kompoziciju „BH voza“ na relaciji Sarajevo-Mostar.

Polazak voza iz Sarajeva je u 10:06, a povratak iz Mostara je u 17:46 sati. Nakon što su rasprodane sve karte za dvije posebne vožnje „BH Voza“ na relaciji Sarajevo-Mostar, a povodom sportske manifestacije „Red Bull Cliff Diving“ – Svjetsko prvenstvo u skokovima sa Starog mosta u Mostaru koje se održava u 16. 09. 2017.g., Željeznice FBiH su za ovu priliku uvele dodatnu putničku kompoziciju „BH voza“.

Podsjećamo da je u redovnom saobraćaju i „BH voz“ na relaciji Sarajevo-Mostar-Čapljina. Ovaj voz iz Sarajeva polazi u 07:01 sati i stiže u Mostar u 09:02, a u Čapljini je u 09:35sati. Polazak iz Čapljine je u 19:25, iz Mostara za Sarajevo kreće u 20:00 sati.

Dakle, u subotu, prema jugu kreću četiri kompozicije „BH voza“. Željeznice FBiH još jednom potvrđuju da su istinski servis građana BiH.

Služba za odnose s javnošću ŽFBiH

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem