Info

ZEDA realizovala još jednu radionicu – Crtanje na aluminijskoj foliji za početnike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA realizovala još jednu radionicu – Crtanje na aluminijskoj foliji za početnike „BUDI KREATIVAN I TI!“

„BUDI KREATIVAN I TI!“/ ZEDA REALIZOVALA JOŠ JEDNU RADIONICU KOJA JE IZAZVALA VELIKO INTERESOVANJE
CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI ZA POČETNIKE
DANAS HOBI, SUTRA POSAO!

Zenička razvojna agencija ZEDA 23. maja 2019. godine pokrenula je drugi ciklus kreativnih radionica i nastavila implementaciju projekta „Budi kreativan i ti!“ koji je počeo 03. aprila tokom kojeg je realizovano 8 različitih kreativnih radionica. Veliki interes za kreativnim radionicama imao je jasnu poruku – PROJEKAT SE MORA NASTAVITI i ZEDA je poslušala glas sugrađana, te organizovala drugi ciklus kreativnih radionica.

Današnja radionica „CRTANJE NA ALUMINIJSKOJ FOLIJI ZA POČETNIKE“ omogućila je učesnicima da nauče nešto novo, da se zabave, naprave temelj za nešto ozbiljnije što će moći pretvoriti u posao.

Radionica je bila namijenjena za učesnike starosti od 12 do 50 godina kojima se omogućilo da steknu nove vještine.
Edukator je bila Ljiljana Keško, dugogodišnji kreativac koja se osim crtanja na aluminijskoj foliji bavi, slika uljem na platnu, bavi se restauracijom namještaja, oslikavanjem kišobrana OSP tehnikom, scrapbookingom, te dekupažom.

Učešće na radionicama u okviru projekata „Budi kreativan i ti!“ je besplatno, a za učešće je potrebna samo prijava.

-“Ovo je projekat koji je unio mnogo radosti u srca naših sugrađana ali i projekat koji uvijek nekoga rastuži jer je broj mjesta za učešće ograničen i konstantno imamo situaciju da moramo zatvoriti prijave prije predviđenog roka. Interes je veliki i to nam je jasna poruka, RADIMO PRAVU STVAR. Kreativnih radionica je u cijeloj BiH vrlo malo, učešće je skupo, a mi smo se potrudili da damo svoj doprinos i svojim sugrađanima omogućimo da besplatno jačaju svoje kompetencije. Ovo je jedna vrlo pozitivna priča koju šaljemo iz Zenice i apsolutno ćemo nastaviti još bolje i intenzivnije” – poručili sui z Agencije ZEDA.

Svi zainteresovani za učešće na radionicama mogu prati www.zeda.ba ili Facebook stranicu ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/ i odabrati radionicu na kojoj žele učestvovati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno