Info

ZEDA podržala Decoupage by S&S

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ZEDA podržala Decoupage by S&S – Projekat „Budi kreativan i TI“ Agencija ZEDA započela je u aprilu 2019. godine i trenutno je u toku treći ciklus kreativnih radionica.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica. Cilj ovog Projekta je jačanje kompetencija, sticanje novih vještina i ekonomsko osnaživanje.
Nakon svake radionice, učesnice Agenciji ZEDA dostavljaju fotografije radova koje su samostalno napravile nakon učešća na radionici i time dokazuju da su učešće iskoristile da nauče nešto novo i to samostalno nastave usavršavati. ZEDA je najavila da će podržati sve one koji nove vještine pretvore u ozbiljnu art priču. Danas hobi, sutra posao!
Nakon učešća na kreativnoj radionici „Tehnike dekupaža“, Sara Sinanović (20) i Sumeja Đulan, dekupaž su prepoznale kao priliku za novi hobi i odmah se javnosti predstavile svojim prvim radovima. Iz dana u dan, ponosno pokazuju nove radove, a za njihove dekupaž proizvode već su mnogi zainteresovani pa su dobile i prve narudžbe.

ZEDA ih je već podržala u vidu promocije, a kako je početnicima uvijek najpotrebniji repromaterijal, danas im je ZEDA uručila repromaterijal.
-„Dobre priče treba podržati! Mlade treba podržati! Kreativce koji kao što su Sara i Sumeja, treba podržati i dodatno motivisati. One su studentice koje su već pokazale da su napredovale u odnosu na ono što su naučile na radionicama. Imaju vrlo specifičan stil i to nam se jako dopada. Već su ih podržali i drugi kreativci, a njihovo vrijeme će tek doći. Da li će ovo pretvoriti u ozbiljan posao, pokazat će vrijeme, ali ono što su do sada pokazale vrijedno se svake pohvale i svakako podrške. Mi iz Agencije ZEDA smo ponosni što su bile učesnice radionice našeg projekta i što su se odmah odlučile angažovati. To je dokaz da vrijeme provedeno na radionicama naše učesnice iskoriste kako bi stekle nove vještine, ojačale kompetencije i kreirale priliku za ekonomsko osnaživanje. Svi oni koji su učestvovali na barem jednoj našoj radionici, poželjeli su opet biti dio naše kreativne priče. Ako do sada niste učestvovali, svakako pratite www.zeda.ba i prijavite se već na sljedeću radionicu. Učešće je besplatno ali prednost imaju oni koji fotografijama svojih radova dokazuju da naučeno nastavljaju usavršavati kao i oni koji nisu bili na našim kreativnim radionicama“ – poručila je Ajna Dedić, PR manager Agencije ZEDA.

ZEDA će nastaviti pratiti razvoj i kreativni uspon Sare i Sumeje, a više o njihovim radovima možete potražiti na Decoupage Art by S&S https://www.facebook.com/Decoupage-Art-by-SS-103620391464915/ ili ih zapratite na Instagram stranici @decoupage.by.ss



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno