Info

ZEDA organizuje kreativnu radionicu – “Hobby or art career” – otvorene prijave

ZEDA organizuje kreativnu radionicu – “Hobby or art career” – otvorene prijave – U okviru trećeg ciklusa implementacije projekta „Budi kreativan i ti!“ ZEDA organizuje novu radionicu: „IZRADA NAKITA – HOBBY OR ART CAREER“. Radi se o radionici na kojoj će učesnici naučiti proces pravljenja nakita i mogućnosti koje perlice, kristali, kopče, privjesci, sajle i klješta pružaju.

Nakit je neizostavan ukras na svima onima koji drže do svog izgleda i žele izgledati lijepo, neobično i privlačno. Mnogi izdvajaju velike sume novca kako bi kupili unikatne, ručno rađene primjerke nakita koje će uskladiti s odjevnim kombinacijama.

Društvene mreže pune su kreativaca koje se bave izradom nakita koristeći različite tehnike. Ukoliko ste razmišljali da se i sami okušate u pravljenju nakita i dobijete hobi koji ćete uskoro možda baš i vi promovisati putem društvenih mreža, te ga pretvoriti u posao, prijavite se.

Da biste znali da li ste u pravljenju nakita vješti, hoćete li to moći i znati, morate pokušati, a da biste pokušali, morate se prijaviti na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).

Prednost imaju oni koji do sada nisu učestvovali na našim radionicama i oni koji su dokazali da su naučeno nastavili primjenjivati!

Radionica će se održati:

Datum: 03.11.2020.

Radionica počinje u 10:00 sati

Ciljna grupa: od 15 do 50 godina

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Sponzor ove radionice je FEDI  https://fedi.ba/ d.o.o. Zenica. Ovo preduzeće se bavi uvozom i prodajom svih vrsta repromaterijala za ručne radove, pozamanterije, repromaterijala za torbe, konci, vune, repromaterijali za dekupaž i još mnogo toga iz segmenta Art i Hobby  programa. Sa tradicijom od 10 godina, u segmentu tržišta koje pokriva na teritoriji BiH, lider su na tržištu BiH u segmentu Art i Hobby repromaterijala.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem