Zenica

Zdenka Kovačiček i Peco Petej iduće sedmice u Cabaret Clubu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zdenka Kovačiček i Peco Petej iduće sedmice u Cabaret Clubu u Zenici – Nakon veoma uspješnog zimskog festivala „5.Cabaret Winter Festa“, koji se održavao od 01.do 30.12.2018. godine u Cabaret Clubu, braća Ivan i Andrija Petrović najavljuju još jedan događaj, koji su objavili na oficijelnoj facebook stranici Cluba:

– Dragi prijatelji, ni u januaru nismo stali sa dešavanjima i uskoro ćemo u našoj dragoj Zenici i Cabaret Club ugostiti Zdenku Kovačiček, hrvatsku jazz i rock pjevačicu, koja je jedna je od najznačajnijih i eminentnih osoba na hrvatskoj muzičkoj sceni, a uz nju i Pecu Peteja, možda najboljeg bubnjara bivše ex yu scene i frontmena grupe Time, kao i 2 gosta iznenađenja. Sve inf. na:
032/246-246
061/068-428

060/3028834

Men’ se čini da Cabaret Winter Fest još traje… A šta vas tek očekuje 12.01…..ajmeeeeee
Neee, nismo stali, jer ste vi to željeli!

Inače, Cabaret Winter Fest je jedini zimski festival nekomercijalnog karaktera u regionu, koji već petu godinu za redom organizuju braća Petrović, Ivan i Andrija. Zvanično je završio u nedjelju 30.12.2018. sa “Danom dječje radosti” gdje su socijalno ugroženoj djeci, djeci sa posebnim potrebama i psihofizičkim poteškoćama, djeci Roma, te djeci iz JU “Dom i porodica”, te asocijacije “Leda” uz pomoć prijatelja, priredili gratis dječju predstavu, podjelu paketića te druženje sa Deda mrazom.

Čestitke braći Petrović za veoma uspješne organizacije mnogih manifestacija od portala Zenicablog, koji prati, gotovo, sva dešavanja u Cabaret Clubu.

E.Imamović

Foto Cabaret Club

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno