Zenica

Zavšrena rekonstrukcija puta na dionici Donje Vražale – Gornje Vražale

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U proteklom mjesecu uspješno su okončani radovi na rekonstrukciji dionice ceste Donje Vražale – Gornje Vražale. Ova značajna infrastrukturna inicijativa obuhvatila je segment ceste dužine 586 metara.

Vrijednost izvedenih radova iznosi 248.341,27 KM sa PDV-om, a radovi su obuhvatili ključne elemente kao što su izgradnja potpornih zidova, rješavanje odvodnje oborinskih voda te završno asfaltiranje, što će znatno poboljšati kvalitetu saobraćaja na ovoj lokaciji.

Prije početka rekonstrukcije ceste, važan preduslov bio je izgradnja trase vodovodne mreže od strane JP “ViK” d.o.o. Zenica, što je dodatno unaprijedilo infrastrukturne kapacitete ovog područja.

Ova investicija predstavlja nastavak posvećenosti Gradske uprave Zenica unaprjeđenju infrastrukture grada, što rezultira poboljšanom povezanošću i sigurnošću za stanovnike Vražala i sve korisnike rekonstruisane saobraćajnice.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno