Ostali sportovi

Završeno polufinale prvenstva šahovskog kluba “Napredak” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Završeno polufinale prvenstva šahovskog kluba “Napredak” Zenica – Šahovski klub „Napredak“ Zenica je 28. studenoga 2021. godine bio organizator polufinala pojedinačnog šahovskog prvenstva ŠK-a „Napredak“ Zenica za 2021. godinu.

Učešće na istom je uzelo 8 natjecatelja, a prva dva natjecatelja po plasmanu su se plasirala u finale prvenstva ŠK „Napredak“ Zenica za 2021. godinu koje će se održati od 03.-19. prosinca ove godine. Igrao se Bergerov sustav sa tempom igre od 15 minuta po igraču. Sudac turnira je bio Darko Jozić (KA). Turnir je protekao u fair-play igri.

Na početku natjecanja sa prigodnim riječima natjecateljima se obratio predsjednik kluba Darko Popović i svim natjecateljima poželio da ostvare dobar rezultat i puno sreće tijekom turnira. Također je informirao natjecatelje o novom Pravilniku registracije natjecatelja u ŠK „Napredak“ Zenica, kao i to da će se finale rejtingirati za FIDU, koja informacija klub svrstava u vrh BiH šaha, obzirom da navedeno nijedan drugi klub u BiH nije uredio kao ŠK „Napredak“ Zenica.

Nakon uzbudljivih i neizvjesnih partija po ostvarenom plasmanu, finalistima za ovu godinu će se priključiti Samir Hajdarević kao prvoplasirani i Mladen Šain kao drugoplasirani natjecatelj, kojima i ovom prigodom izražavamo čestitke. Konačni poredak je prikazan u tablici:

  IME I PREZIME BODOVI
1. HAJDAREVIĆ SAMIR 6.5
2. SAIN MLADEN 6
3. MIJATOVIĆ VINKO 4.5
4. TROGRANČIĆ DAVOR 3.5
5. MILJAK SLAVKO 3.5
6. HRGIĆ MARKO 2
7. PETAR ČOLIĆ 1.5
8. AGIČEVIĆ ADNA 0.5

UPRAVA ŠK „NAPREDAK“ ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno