Ostali sportovi

Završeno polufinale prvenstva šahovskog kluba “Napredak” za 2020. godinu

Završeno polufinale prvenstva šahovskog kluba “Napredak” za 2020. godinu – Šahovski klub „Napredak“ Zenica je 10.listopada 2020. godine bio organizator polufinala pojedinačnog šahovskog prvenstva ŠK-a „Napredak“ Zenica za 2020. godinu.

Učešće na istom je uzelo 8 natjecatelja, a prva dva natjecatelja po plasmanu su se plasirala u finale prvenstva ŠK „Napredak“ Zenica za 2020. godinu koje će se održati početkom prosinca ove godine. Igrao se Švicarski sustav sa tempom igre od 15 minuta po igraču. Sudac turnira je bio Miljak Slavko (KA), koji nije imao nikakvih problema, jer je turnir protekao u fair-play igri.

Na početku natjecanja sa prigodnim riječima natjecateljima se obratio predsjednik kluba Darko Popović i svim natjecateljima uručio poklon u vidu Monografije ŠK „Napredak“ Zenica, koja je u siječnju ove godine ugledala svjetlo dana. Također je informirao natjecatelje o novom Pravilniku registracije natjecatelja u ŠK „Napredak“ Zenica, kao i to da će se finale rejtingirati za FIDU, koje informacije predstavljaju povijesne trenutke u šahu BiH.

Finalistima za ovu godinu će se priključiti mladi, odlični igrači, Bojan Radić kao prvoplasirani i Adin Tatarević kao drugoplasirani natjecatelj, kojima i ovom prigodom izražavamo čestitke. Konačni poredak je prikazan u tablici:

1. BOJAN RADIĆ 4 boda
2. ADIN TATAREVIĆ 4 boda
3. MLADEN ŠAIN 3.5 boda
4. SLAVKO MILJAK 3 boda
5. MARKO HRGIĆ 2.5 boda
6. VINKO MIJATOVIĆ 2 boda
7. PETAR ČOLIĆ 1 bod
8. IGOR MILANOVIĆ 0 bodova

UPRAVA KLUBA

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem