Ostali sportovi

Poraz odbojkašica Čelik-R kod kuće od ŽOK Bihać

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poraz odbojkašica Čelik-R kod kuće od ŽOK Bihać – U vikendu iza nas odbojkašice OK Čelik-R u prvom kolu prvenstva, bile su domaćini ekipi ŽOK Bihać u Superligi za žene, grupa Sjever. Pobjedu je ostvarila gostujuća ekipa iz Bihaća.

Rezultat: OK Čelik-R Zenica – ŽOK „Bihać“  1 : 3 (16 : 25, 14 : 25, 26 : 24, 13 : 25, ) 69 : 99;

Utakmica je odigrana u sportskoj dvorani KŠC “Sv. Pavao” u Zenici bez prisustva publike zbog situacije sa koronavirusom (COVID-19) u cijelom svijetu.

Ekipa OK Čelik-R nastupila je u sastavu:

N. Alajbegović, H. Krehmić, S. Dautbegović, T. Ristanović, E. Dizdarević, B. Grahić, E. Bašić, A.Alispahić, I Hodžić, E. Alihodžić, E. Bošnjak, E.Suljaković, (Treneri Ruždija Radončić i Samir Radončić).

Povodom ovog poraza na oficijelnoj facebook stranici kluba su objavili:

– Nažalost, doživjeli smo poraz 1:3 u prvom kolu. Djevojke iz Bihaća su bile više koncentrisane i spremnije su ušle u duel. Gošćama čestitamo i želimo im sretan put! Naredno kolo smo slobodni, a to vrijeme ćemo iskoristiti da ispravimo greške u igri koje su nas večeras koštale. I poraz je lekcija! Idemo dalje!

U narednom 2. kolu odbojkašice OK Čelik-R su slobodne.

Odbojkaši OK Block-Outa u 3.kolu bili su slobodni, dok odbojkašice ŽOK Željezara, u Prvoj ligi Federacije BiH, grupa Jug, prvenstvo počinju idućeg vikenda, 17./18.10.2020.godine i u prvom kolu domaćini su ekipi OK Student iz Mostara.

E.Imamović

Foto OK Čelik-R



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno