Ostali sportovi

Završen Prvi Victory Dance Festival

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Završen je Prvi Victory Dance Festival u organizaciji Plesne Akademije “Victory”-Zenica koji je održan u Gradskoj Areni Zenica.
Jedanaesti septembar će svi dugo pamtiti, jer se okupilo blizu 2.000 takmičara iz BiH i regiona. Takmičenje je startalo u 9:00  i trajalo duboko u noć. Prvo takmičenje odrzano u Zenici sa mnogo uspješnih klubova i takmičara iz BiH i regiona. Mnogo novih plesnih prijatelja, uspomena i buduće saradnje. Prvi put u Zenici se takođe pridruzio i Fit Kids Savez BiH.
Zahvaljujemo se Gradonačelniku Fuadu Kasumoviću na ustupanju Arene za takmičenje i i samim tim, podržavanjem Victory Dance Festivala. Pored toga se zahvaljujemo našim prijateljima na skromnim poklonima za naše učesnike Farmasi Team-Nejra Serdarević i David Walker Parfimerije, firmi Džajić Commerce koji su za naše takmičare obezbjedili svoje najbolje proizvode, te Condor Security koja je obezbjedila baner za slikanje i upotpunio nas plesni podijum.
Zahvaljujemo se svim klubovima i učesnicima koji su bili dio Victory Dance Festivala. Ostanite nam zdravi, veseli i rasplesani.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno