Ostali sportovi

Zapažen nastup stonotenisera Mladosti na “Tuzla Open 2021”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda u Tuzli je održan međunarodni Tuzla Open 2021 na kome su učešće uzeli i članovi našeg kluba, što je ujedno bilo i prvo takmičenje u sezoni 2021/2022.

Na ovom takmičenju se igralo u svim starosnim kategorijama (najmlađi kadeti, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori), te su članovi našeg kluba imali učesnike u svim navedenim kategorijama.
Najuspješniji takmičar iz našeg kluba je bio Kenan  Zahirović koji je u kategoriji seniora osvojio 2. mjesto.
Zapažene rezultate su ostvarili i Dino  Zlotrg koji je u kategoriji mlađih kadeta i kadeta ostvario plasman među 8 najboljih, zatim Kamer Maglić koji je u kategoriji mlađih kadeta ušao među 8 najboljih te Tarik Alispahić u istoj kategoriji ušao među 16 najboljih.
Ovom prilikom najavljujemo i 6. međunarodni Zenica table tennis Open 2021, koji će naš klub organizovati 26.09.2021. godine u Gradskoj Areni “Husejin Smajlović”.
STK Mladost, Mirza Dizdarević


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno