Sudske klupe

Zatražen pritvor za Haruma Delića, Admir Topčić i dalje u bjekstvu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zatražen pritvor za Haruma Delića, Admir Topčić i dalje u bjekstvu – Zatražen pritvor za Haruma Delića, Admir Topčić i dalje u bjekstvu – Pucnjave koje su se dogodile u zeničkim naseljima Crkvice i Londža, proteklih dana nisu međusobno povezane, a do sada su uhapšene dvije osobe vezane za pucnjavu u Crkvicama, te osumnjičeni za pucnjavu u Londži.

Admir Topčić iz Zenice, akter pucnjave u Crkvicama koji je ranio Renata Barišića, još je u bjekstvu, saznajemo danas od policijskih izvora. Uhapšena su njegova dvojica pomagača. Harum Delić, akter pucnjave u Londži je nakon kriminalističke obrade predat na dalje postupanje Tužilaštvu ZDK. On se predao, u prisustvu advokata, te je nakon kriminalističke obrade, predat na dalje postupanje Tužilaštvu ZDK.

Općinskom sudu u Zenici je upućen Prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krivična djela protiv sigurnosti ljudi i imovine“.

Iz policije kažu da su netačne informacije koje su proteklih dana pojedini mediji objavili, da je povrijeđeni Barišić podlegao u sarajevskoj bolnici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno