Biznis

Zašto vam je potrebna kvalitetna web stranica?

Web dizajn - Izrada web stranica - Web Media
Web dizajn - Izrada web stranica - Web Media
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zašto vam je potrebna kvalitetna web stranica? – Prije svega da vam prenesemo podatak da prema statistikama preko 90% odluka o kupovini nekog artikla danas počinje pretragom na internet pretraživačima (Google i sl.). Sigurno ste i sami od onih koji prvo „prosurfaju“ po internetu tražeći informacije o artiklu koji vas interesuje.

Ako se bavite prodajom proizvoda, usluga i sl., gore navedeni podatak vam sigurno puno govori. Ukoliko nemate (kvalitetnu) web stranicu, sigurno ćete propustiti mnoge poslovne prilike jer se vaše ponude neće pojaviti, prostije rečeno – za online populaciju vi ne postojite!

Navešćemo nekoliko razloga zbog kojih svaka iole ozbiljna firma mora imati kvalitetnu web stranicu:

– Kod same izrade web stranice u svakom momentu znate koliko ta investicija košta. Nakon dogovora i definisanja cijene – nema skrivenih troškova i neugodnih iznenađenja tokom procesa izrade. Web Media praktikuje da svojim klijentima dozvoli online pristup i uvid kod izrade web stranice tokom cijelog procesa. Klijent je u svakom momentu upućen dokle se došlo sa izradom i da li se dogovori i rokovi uredno poštuju.

Izrada web stranice nije trošak nego investicija koja će vratiti uložena sredstva i to višestruko! Svako može prostom računicom izračunati vrijeme povrata sredstava uloženih u web stranicu. Obično je taj rok vrlo kratak, za ozbiljne firme možda več kroz prvu veću ili nekoliko manjih transakcija.
Ako i ne povratite svoj novac u kratkom vremenu, imajte na umu da web stranica ostaje da igra ulogu izloga koji je dostupan 24 sata dnevno sa svih lokacija u svijetu! Ako imate dobro urađenu i optimiziranu web stranicu, ona će raditi svoj posao i dok ste vi na odmoru.
Web Media prati savremene trendove i sve stranice maksimalno optimizira za pregled na svim vrstama računara, preglednika i mobilnih aparata.

– Web stranica 24 sata dnevno pruža vašim klijentima sve informacije na jednom mjestu. Ponudu, cijene, novosti iz firme, kontakt podatke.. To teško da možete postići na bilo koji drugi način. Za konstantnu prisutnost i nesmetan rad stranica naših klijenata, mi u Web Media smo se pobrinuli tako što smo našim klijentima ponudili i kvalitetan web hosting koji garantuje 99% „uptime“, redovne bekape i 24/7 tehničku podršku i monitoring servera.

– Kako vjerovati firmi koja vam nudi uslugu izrade web stranica i hostinga. Odgovor je – pitajte njihove klijente i pogledajte referencu. Ako na web stranici „agencije“ koja navodno radi web stranice ne nađete konkretne podatke o istoj – budite oprezni. Niske cijene i nepostojanje podataka o agenciji su obično znak za oprez.
Web Media d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo u radu sa izradom web stranica a na našoj oficijelnoj web stranici imamo i rubriku „Riječ klijenta“ tako da nije nimalo teško provjeriti ko smo i šta i KAKO radimo.

Nadamo se da smo vas naveli na razmišljanje zašto i kakva web stranica vam treba.

Ako želite više informacija, pomoć pri odluci i sugestije oko vaše web stranice – biće nam drago da nas kontaktirate.

www.webmedia.ba

E-mail: [email protected]
Tel: +387 33 932-831
Tel: +387 61 619 636

Web Media d.o.o.
Azize Šaćirbegović 2, Sarajevo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno