Biznis

Zaposlenica Agencije ZEDA postala trener budućim poduzetnicima

Zaposlenica Agencije ZEDA, Aida Pašalić – Uzunović nakon što je od 2019. godine pohađala ToT obuku (trening trenera), zvanično je postala trener – predavač po metodologiji Međunarodne organizacije rada  započni i unaprijedi svoj posao ( SIYB) za šta joj je jučer i zvanično uručen certifikat.

Učešće na svim ciklusima #ToT obuke koja se radi po metodologiji International Labour Organization ojačalo je kapacitete svih učesnika, unaprijedilo kompetencije i omogućilo im da naučeno prenesu na buduće poduzetnike. To znači da su certificirani treneri osposobljeni da prenesu znanja i vještine osobama koje žele da pokrenu ili unaprijede sopstveno poslovanje.

-„SIYB je drugačiji metodološki okvir koji ćemo koristiti u radu sa mladima, budućim i postojećim preduzetnicima koji su naša primarna ciljna grupa i putem kojeg ćemo izgraditi njihove preduzetničke kapacitete i učiniti ih konkurentnim na tržištu rada“ – poručila je Aida Pašalić – Uzunović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: