Biznis

Danas POLONICA ART slavi 6. mjeseci kreativnog rada

Prije tačno 6 mjeseci, na današnji dan, zaživjela je art stranica Polonica ART  koju je kreirala magistrica Ajna Dedić s ciljem prezentacije slika na aluminijskoj foliji koje crta kako bi zaradila novac za pomoć napuštenim životinjama. Vlasnica je tri psa i obožava životinje.

Ono što je prvobitno bila ideja kada je kreirala Polonica ART stranicu preraslo je u nešto još veće pa je ova kreativna Zeničanka prije nešto više od mjesec dana javnosti predstavila majice sa paw printom koje je dizajnirala i uradila u saradnji sa domaćom kompanijom, a koje su oduševile ljubitelje životinje.

Na tome nije stala pa je prije samo nekoliko dana predstavila limitiranu kolekciju boševa koje možete pogledati i naručiti na Polonica ART https://www.facebook.com/polonicaart/.

Polonica ART od svog nastanka do danas:
– stekla je više od 1100 + pratilaca
– nacrtala na desetina slika na aluminijskoj foliji
– realizovala 5 nagradnih igara
– održala 16 kreativnih radionica (pojedinačnih i grupnih)
– dizajnirala majice sa paw printom
– izradila limitiranu kolekciju broševa
– dobila podršku sugrađana ali i kolega kreativaca
– dobila veliku medijsku podršku
– ukrasila brojne enterijere širom BiH

-„Mnogo toga se izdešavalo za šest mjeseci i ponosna sam na sve što sam ostvarila do sada. Volim neobično, drugačije i unikatno pa na taj način i pristupam projektima koje realizujem. Sve je ovo veliki izazov, mnogo posla, truda i strpljenja ali zaista vrijedi. Ponosna sam na sve one su velikog srca i koji pomažu životinjama. Sretna sam što su Polonica ART slike, majice i broševi svoje vlasnike dobili u gradovima širom BiH, a naročito me raduje kada naši Bosanci i Hercegovci naruče moje radove kako bi ih poklonili nekome u inostranstvu. Šta nas čeka u budućnosti, zajedno ćemo saznati, a vama hvala za svaki lajk, svaki kometar, upit, narudžbu, preporuku…Hvala vam za divne riječi podrške i hvala vam što volite životinje! Ne zaboravite, sreća je veća kada se dijeli!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: