Ostali sportovi

Zapažen nastup KSO „Zenica ’92“ na Međunarodnom turniru u Zadru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U znak obilježavanja 30. godišnjice vojno-redarstvene operacije Maslenica, u dvorani na Višnjiku u Zadru (Hrvatska) održan je Međunarodni turnir u sjedećoj odbojci „Maslenica 93.-Memorijal Ivica Kapetanović“.

Na ovom turniru učestvovao je i Klub sjedeće odbojke (KSO) „Zenica ’92“ i ostvario je zapažen plasman na četvrto mjesto.

Zenički odbojkaši upisali su pobjede protiv ekipa Novske i Zadra, koja je bila pojačana sa tri igrača iz reprezentacije Hrvatske. Nakon toga upisali su poraz od ekipe iz KSO Iskra iz Bugojna, pobjednika turnira. U susretu za treće mjesto protiv ekipe OKI Marsonija iz Slavonskog Broda, u zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici, „Zenica ’92“ izgubila je sa  2:1 i tako se plasirala na četvrto mjesto.

Pored zeničke ekipe još su nastupile ekipe KSO Vukovar, OKI Marsonija iz Slavonskog Broda, OKI Novska, KSO Knin 95, OKI Split, KSO Iskra iz Bugojna i domaćin OKI Zadar.

Konačan plasman ekipa: Prvo mjesto Iskra Bugojno, drugo Knin, treće Marsonija S.Brod, četvrto „Zenica ’92“, peto Vukovar, šesto Zadar, sedmo Novska i osmo mjesto Split.

E.Imamović

Foto sa Sport 023



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno