Ostali sportovi

Objavljeni termini odigravanja grupne faze EP za odbojkašice, nastupa i BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odbojkašice Bosne i Hercegovine su se našle u grupi B, koja će se igrati u Italiji. Snage će odmjeriti sa reprezentacijama Švicarske, Bugarske, Hrvatske, Rumunije i Italije.

Prve tri utakmice odbojkaškice će igrati u Monzi.

Prvu utakmicu, sa dobro poznatom reprezentacijom Švicarske, odbojkaškice igraju 16. augusta, sa početkom u 18:00 sati u Arena Di Monza, a narednog dana na rasporedu je druga utakmica protiv reprezentacije Bugarske. Utakmica 17. augusta počinje u 18:00 sati, ponovno u Arena Di Monza. U trećoj utakmici naše odbojkašice će se susresti sa odbojkašicama Hrvatske. Komšijski derbi zakazan je za 18. august. Utakmica će se igrati u Arena Di Monza, sa početkom u 18 sati.

Nakon ove tri utakmice, za naše odbojkašice slijedi 2 dana odmora i putovanje iz Monze u Torino, gdje će reprezentacija odigrati preostale dvije utakmice grupne faze Europskog prvenstva:

Petu utakmicu grupne faze odbojkašice igraju protiv reprezentacije Rumunije. Utakmica se igra 21. augusta, počinje u 18 sati, a igra se u Palazzeto dello Sport Gianni Asti. Posljednja utakmica grupne faze za našu reprezentaciju je protiv domaćina grupe, Italije. Ova utakmica se također igra u Palazzeto dello Sport Gianni Asti u Torinu, 22. augusta sa početkom u 18 sati.

Reprezentativke Bosne i Hercegovine, predvođene Stevanom Ljubičićem na ovo prvenstvo ide sa velikim ambicijama, spremne da se bore za svaki poen i ostave srce na terenu i predstave državu i reprezentaciju u najboljem svjetlu, i biti iznenađenje ovog Europskog prvenstva.

O detaljima vezanim za ulaznice na utakmice grupne faze Europskog prvenstva, Odbojkaški savez Bosne i Hercegovine će blagovremeno obavijestiti javnost, saopšteno je iz saveza.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno