Zločini

Zadraninu Ukraden Golf V, u Babinom polju napadnuta i opljačkana Zeničanka

specijalci policija.1340273372.36
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zadraninu Ukraden Golf V, u Babinom polju napadnuta i opljačkana Zeničanka – Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

U ulici Mehmeda Spahe, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf V”, registarskih oznaka ZD-825-IC, vlasništvo lica K.I. iz Zadra, Republika Hrvatska. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

U naselju Kam, Babino polje, od strane nepoznatog lica izvršeno je razbojništvo nad licem Č.Š., iz Zenice, na način da je nepoznato lice ili više njih fizički napalo oštećenu Č.Š. i tom prilikom od iste otuđilo neutvrđenu količinu novca i ličnih stvari. Prilikom izvršenja ovog krivičnog djela Č.Š. je zadobila lakše tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane službenika Sektora kriminalističke policije a o svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac, dok se nastavljaju operativne aktivnosti policijskih službenika na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela i otkrivanju izvršilaca istog.

Tešanj 

U mjestu Putešići, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo Š.R., iz Tešnja, kojom prilikom je otuđen određen iznos novca. Daljnji rad na rasvjetljavanju izvršenog krivičnog djela i otkrivanju izvršilaca istog poduzimaju istražitelji Policijske stanice Tešanj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno