Zabava

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima: Četvrta knjiga iz kolekcije Prvi put s Peppom

Podijeli ovu vijest:

Kolekcija Prvi put s Peppom kreirana je u želji da djecu na zabavan i edukativan način pripremi i upozna sa svakodnevnim situacijama. Kolekcija sadrži petnaest knjiga i ovog četvrtka nas čeka četvrta knjiga iz kolekcije u kojoj se George prehladio. Jednog kišnog dana Peppa i George su izašli da šljapkaju po blatnjavim baricama. Iako su ih mama i tata posavjetovali da obuku kabanice, kišne kape i gumene čizme, George je svoju kapu skinuo… Šta se kasnije desilo pročitat ćete u knjizi. Tema ove slikovnice je svakodnevno prisutna u životima djece pa će biti korisno i lijepo da se sa njom na ovaj pozabavimo.

PROČITAJTE I:   VIDEO: Predstavljamo trailer romantične komedije "Karta za raj"

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji! Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno