Zabava

VIDEO: Pretpremijera filma “Svijet iz doba jure- nadmoć”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Epsko finale konačno je pred nama! Jedan od najvećih i najočekivanijih filmova svih vremena “SVIJET IZ DOBA JURE – NADMOĆ” (JURASSIC WORLD DOMINION) stiže pretpremijerno u odabrana kina 8. juna, a karte za ovaj vizuelni spektakl možete kupiti već danas u CineStarima BiH i Cineplexxima BiH.

Budite među prvima koji će doživjeti moć najvećih, najstrašnijih i najmoćnijih bića koje je planeta ikada vidjela! Požurite ka kino blagajnama i uvjerite se u to kolika je snaga drevnih stvorenja, ali i zajedništva, kada se dvije generacije na velikom platnu udruže po prvi put!

Ovaj film je zaista poseban i ne smije se propustiti, jer se Chris Prattu  i Bryce Dallas Howardu pridružuju dobitnica Oskara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill, povezujući nostalgične emocije sa avanturom koja će vam oduzeti dah.

O FILMU: Od stvaraoca i reditelja Svijeta iz doba jure Colin Trevorrowa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dijele sa najstrašnijim stvorenjima u historiji.

SVIJET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrijednu više od 5 milijardi dolara, na smjelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Na redovne repertoare svih kina film stiže 9. juna.

Trailer možete pogledati na sljedećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno