Info

Za svečane uniforme graničara 68.000 KM

Za svečane uniforme graničara 68.000 KM
Za svečane uniforme graničara 68.000 KM

Za svečane uniforme graničara 68.000 KM- Granična policija BiH raspisala je javni poziv za nabavku svečanih uniformi, za koje planira da iskešira 68.000 maraka bez PDV-a.

Ovu odluku Granična policija je objavila u “Službenom listu BiH”, a kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača biće najniža cijena.

Rok za dostavljanje ponuda je 31. oktobar ove godine, a prijave koje ne stignu na vrijeme neće biti razmatrane.

Sa predstavnicima Granične policije juče nismo mogli stupiti u kontakt, tako da smo ostali uskraćeni za informaciju o kojoj količini uniformi je riječ.

Granična policija je prethodnih godina davala mnogo novca za nabavku garderobe, a Kancelarija za reviziju institucija BiH utvrdila je da je lani prekršila i Zakon o nabavkama prilikom kupovine službenih uniformi, za koje je izdvojeno oko četiri miliona maraka.

Na kraju prošle godine Granična policija BiH imala je 2.182 službenika, od čega 1.964 policajca, 150 radnika, te 52 državna službenika i 16 pripravnika.

glassrpske.com

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem