Zenica

Work and Travel USA Program i Američki Kutak Zenica Vas Poziva na prezentaciju!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Putujte, radite, zaradite, i usavršite engleski jezik do naprednog nivoa uz nezaboravna iskustva s mladima iz cijelog svijeta!

Želite li iskusiti nezaboravno ljeto u Americi, putovati, raditi i zaraditi, te usavršiti svoje znanje engleskog jezika do naprednog nivoa, dok istovremeno uživate u druženju, putovanjima i stvaranju trajnih prijateljstava s mladima iz cijelog svijeta? Ako je vaš odgovor da, pridružite nam se na prezentaciji Work and Travel USA programa!

Ovo je vaša prilika da ostvarite sve svoje želje i planove za ljeto! Kroz nekoliko jednostavnih koraka, možete osigurati sebi najbolje ljeto svog života, sticanje iskustva radeći studentske poslove u Americi i istovremeno uživati u svim čarima koje ovaj program nudi.

Work and Travel USA program nudi vam šansu da putujete, radite, postanete finansijski neovisni (s mogućnošću zarade od preko 30.000 KM), provodite se, družite, i doživite nezaboravne avanture. Ovaj program je otvoren za sve ambiciozne studente koji vole putovanja i žele iskusiti nove avanture.

Evo ključnih informacija o prezentaciji:

  • Kada? SRIJEDA, 01.11.2024
  • Gdje? Američki kutak Zenica (Školska 6, Zenica 72000)
  • U koliko? 14:00

Više detalja i informacija možete pronaći na Instagram profilu pod nazivom “Experience.” Tamo ćete naći sve relevantne informacije o programu, iskustvima prethodnih studenata, kao i načinima kako da se pripremite za ovu nevjerojatnu avanturu.

Work & Travel USA program sprovodi Experience, centar za mlade, uz podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini. Ovaj program ima za cilj obogaćivanje mladih u raznim područjima, stvaranje novih vještina i upoznavanje s različitim kulturama.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravno ljeto u Americi. Pridružite nam se na prezentaciji i saznajte sve što vam je potrebno kako biste postali dio ovog izvanrednog iskustva.

Vidimo se 01.11.2024. u Američkom kutku Zenica!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno