Zenica

ODLIČNA PONUDA: Carpe Diem je vaša destinacija za sve poslovne obaveze

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi poslovni partneri, za sve vaše poslovne potrebe u Zenici, Hotel Carpe Diem je vaša prva stanica. Ovaj četverozvjezdasti hotel, smješten u srcu grada Zenica, udaljen svega 100 metara od centra grada, nudi vrhunski luksuz i profesionalnu uslugu koja će ispuniti sva očekivanja.Hotel Carpe Diem je osmišeljen da sve što trebate imate na jednom mjestu.

Naš hotel, sa najluksuznijom opremom, smatra se najboljim u gradu Zenica, a evo zašto:

  • Konferencijska sala: Naša konferencijska sala ima kapacitet do 80 osoba i opremljena je najsavremenijom opremom. Idealna je za organizaciju sastanaka, seminara, radionica i drugih poslovnih događanja.
  • Restoran: Restoran Hotela Carpe Diem nudi kapacitet za 120 osoba i vrhunsku kulinarsku ponudu. Naši kuvari pripremaju jela od najkvalitetnijih sastojaka, a ambijent restorana stvara savršen okvir za poslovne ručkove i večere.
  • Caffe bar: U sklopu hotela nalazi se i udoban kafić s kapacitetom do 60 osoba. To je savršeno mjesto za opuštanje i neformalne sastanke.

Pozivamo sve zainteresovane poslovne partnere da nas kontaktiraju kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za vaše poslovne potrebe. Naš tim stručnjaka spreman je pružiti vam podršku i uslugu koja će zadovoljiti sva vaša očekivanja. Neovisno o tome trebate li hotelske sobe za svoje goste, prostor za konferencije, restoran za poslovne ručkove ili nešto drugo, mi smo tu da vam pomognemo.

Hotel Carpe Diem stremi ka savršenstvu u svakom detalju kako bi vaš boravak kod nas bio izvanredan i uspješan. Očekujemo vaš poziv i radujemo se što ćemo vam omogućiti nezaboravno iskustvo u poslovnom svijetu.

Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali svoj termin ili saznali više o našoj ponudi.

Sve informacije o našim sadržajima možete da pogledatu u ponudama u prilogu ali i na našoj web stranici na kojoj možete da dobijete sve informacije o našem hotelu kao ida pogledate sadržaje sa kojim raspolažemo.

Kontakt telefon: +387 (0) 32 206 650

Kontakt mail: [email protected]

Web stranica: www.carpediemzenica.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno