Info

Vremenska prognoza za narednu sedmicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenska prognoza za narednu sedmicu – Sutra će biti pretežno sunčano vrijeme uz najvišu dnevnu temperaturu do 25 stepeni Celzijusovih. Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do šest, na jugu do devet, a u višim predjelima oko nula stepeni Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 19 do 25, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

Poslije svježeg jutra tokom dana biće pretežno sunčano i toplije. Popodne će doći do umjerenog razvoja oblačnosti, koja ponegdje na jugozapadu može usloviti rjeđe pljuskove, uglavnom u brdsko-planinskim predjelima. Vjetar će biti slab, južni i jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U utorak, 11. aprila, ujutru i prijepodne biće pretežno sunčano i toplo. Od sredine dana na zapadu, zatim i sjeveru naoblačenje sa kišom i pljuskovima, a na jugu ostaje sunčano i vrlo toplo. Popodne i uveče kiša će se proširiti na istok. Moguća je i pojava lokalnih nepogoda uz jače padavine, jak vjetar i pojavu grada. Na jugu su mogući povremeni pljuskovi tokom noći. Popodne će doći do zahlađenja na zapadu, a uveče i u ostalim krajevima. Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 11, u višim predjelima od dva stepena Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 14 na zapadu do 24 na jugoistoku, u višim predjelima na zapadu od 10 stepeni Celzijusovih.

U srijedu, 12. aprila, ujutro će biti hladnije i oblačno sa slabom kišom, u višim predjelima slaba susnježica i snijeg. Padavine će brzo prestati, već tokom prijepodneva će doći do razvedravanja na zapadu i jugu uz sve više sunčanog vremena, a tokom dana i na istoku doći će do smanjenja oblačnosti. Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do pet, na jugu oko osam, u višim predjelima od minus dva stepena Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha biće od 12 do 16, na jugu oko 20, u višim predjelima od sedam stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 13 aprila, ujutro će biti svježe uz umjerenu oblačnost, mjestimično uz prolaznu maglu oko rijeka i po kotlinama. Tokom dana biće pretežno sunčano uz malu ili umjerenu oblačnost i ponovo toplije. Jutarnja temperatura vazduha biće od nula do četiri, na jugu oko osam, u višim predjelima od minus dva stepena Celzijusovih. Najviša dnevna temperatura vazduha od 17 do 22, na jugu oko 24, u višim predjelima od 13 stepeni Celzijusovih.

Danas je u BiH bilo mjestimično oblačno i sunčano.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno