Info

Vremenska prognoza za naredne dane u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kada je riječ o vremenskim prilikama u BiH za nedjelju, jutro će biti pretežno oblačno. Prije podne razvedravanje u Krajini, a poslije podne i u ostatku zemlje.

Prije podne u istočnim područjima Bosne je moguć slab snijeg. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu do 4, a dnevna od 2 do 8, na sjeveru, sjeverozapadu i jugu zemlje do 11 °C.

U ponedjeljak 20.12.2021., u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje. U Hercegovina pretežno vedro. U višim područjima centralne i istočne Bosne je povremeno moguća slab snijeg ili susnježica, a u nižim područjima slaba kiša. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 4, a dnevna od 1 do 7, na jugu do 10 °C.

U utorak 21.12.2021., pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama magla. Porast naoblake poslije podne i tokom noći. Jutarnja temperatura od -7 do -1, na jugu do 3, a dnevna od -1 do 5, na jugu do 9 °C.

U srijedu 22.12.2021., pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu do 3, a dnevna od -1 do 4, na jugu do 9 °C, navedeno je iz FHMZ BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno