Info

Vremenska prognoza za naredne dane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenska prognoza za naredne dane – U ponedjeljak očekuje se većinom sunčano vrijeme uz malu naoblaku. Više oblačnosti moguće je u istočnim i centralnim područjima. U Bosni će puhati slab do umjeren vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjereno jaka bura, povremeno sa jakim udarima vjetra.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između devet i 14 stepeni Celzijusa, na jugu od 15 do 20. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stepena.

U utorak prije podne očekuje se pretežno sunčano. U drugoj polovini dana moguć je umjeren razvoj oblačnosti u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Puhat će slab do umjeren vjetar istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka iznosit uglavnom između 9 i 14 stepeni Celzijusa, na jugu od 16 do 20 stepeni.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će većinom između 27 i 32 stepena, na jugu do 32 do 35 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini vrijeme prije podne pretežno će biti sunčano. U drugoj polovini dana se očekuje umjeren razvoj oblačnosti u Hercegovini, Krajini, zapadnim, centralnim i istočnim područjima Bosne. U planinskim područjima rijetko može pasti malo kiše. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 11 i 15 stepeni na jugu od 17 do 21 stepen. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će se većinom između 30 i 35 stepeni.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno