Info

Vremenska prognoza za naredna tri dana: Oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U nedjelju će u BiH biti pretežno oblačno vrijeme, a lokalno je moguć i slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine će biti pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu do 3, a dnevna od -2 do 3, na jugu zemlje do 8 stepeni.

Početak radne sedmice u BiH se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, dok će na jugu biti pretežno sunčano. Tokom dana postepeno naoblačenje. Jutarnja temperatura od -9 do -3, na jugu do 1, a dnevna od 0 do 4, na jugu zemlje do 8 celzija.

U utorak će u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježicom u nizinama, a snijegom u višim područjima. U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu do 4, a dnevna od 0 do 5, na jugu zemlje do 9 celzija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno