Info

Vremenska prognoza: Nakon vikenda oblaci i kiša

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vremenska prognoza: Nakon vikenda oblaci i kiša – Sutra (nedjelja) se u Bosni i Hercegovini očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, razvojem oblačnosti mogući su i kratkotrajni pljuskovi. Vjetar umjeren do pojačan južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 13, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka između 23 i 29 stupnjeva Celzijusa.

U ponedjeljak se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimično slabim padavinama. Vjetar umjeren do pojačan sjevernog smjera. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu i jugoistoku do 26 stupnjeva Celzijusa.

U utorak će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa mjestimičnom kišom i pljuskovima. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 15, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu do 23 stupnja Celzijusa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno