Ljudi

Vratili smo osmijeh na lice malenom Vedi iz Zenice: Koke je ispunio njegovu želju pa su i zapjevali

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vedad Hadžić, dječak iz Zenice, od jutros je ponovo smješten u Roditeljskoj kući u Sarajevu. Slijedi nova borba, korak po korak do ozdravljenja. Ovaj hrabri mališan koji će za šest mjeseci napuniti pet godina, počinje novu bitku.

Njegov otac Jasmin na svom Facebook profilu napisao je kako će njegov rođendan obilježiti kemoterapije i zračenje malog Vedada.

– Emocije vam riječima opisati ne mogu. Duša moja zna kako mi je i kako je svima nama teško. Nema predaje, idemo dalje, idemo do kraja. Veliki pozdrav svima vama koji ste nam na bilo koji način pružili podršku. Uz Allahovu pomoć i dovu svih nas nadamo se najboljem. Koke, očekujemo te da zapjevate duet “Kafanica, laganica…” – napisao je on na svom profilu.

Nismo mogli, a da ne reagiramo. Odmah smo kontaktirali Koketa, ispričali mu o čemu je riječ i Koke, čovjek-pjevač velikog srca, ostavio je sve obaveze i odlučio se pridružiti našoj ekipi.

Posjetili smo Roditeljsku kuću.

I već na samom ulazu djeca su ga prepoznala. Čekali smo Vedu da dođe iz sobe jer je bio na spavanju. Na momenat se zaustavio kada je vidio Koketa pa mu pritrčao i pozdravio se s njim.

Bio je sretan što je njega i njegove drugare u Roditeljskoj kući posjetio ovaj popularni pjevač.

Nije trebalo Vedu napominjati da zapjeva s Koketom. Sam je tražio da krenu sa pjesmom.

„Crven fesić“ su otpjevali, pa onda i „Kafanicu laganicu“. Ali nasmijani Vedo nije dozvolio Koketu da taj susret s pjesmom prođe tek tako.

– Hajde sviraj, nećeš samo pjevati – rekao je ovaj hrabri dječak Koketu.

Obradovao se susretu s njim, novogodišnjem poklonu koji je dobio od njega, ali i onom koji je dobio od Hayat TV-a.

– Ne mogu vam opisati koliko mi je drago što ste me pozvali, što sam došao… Ne mogu vam opisati. Sretan sam što sam toj djeci, njihovim roditeljima, ljudima koji se brinu o njima… bar na kratko vratio osmijeh na lice. Ako Bog da da uskoro u zdravlju zapjevamo – kazao nam je Semir Cerić Koke.

(Amir Saletović / Hayat / Foto: Hayat)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno